Otvoren je VINYL – vjerojatno najbolji bar u gradu Zagrebu!

Osim što je u samom centru grada, u Bogovićevoj 3, odmah pored zagrebačkog Prizemljenog sunca – svima poznate Kožarićeve zlatne kugle, VINLY je možda najbolji bar u Zagrebu , a otvorio se jučer 13. veljače.

Pitate se kako uopće mogu reći da je neko mjesto najbolje u gradu, a otvoreno tek jučer? Mogu! VINYL nije klub, VINYL nije običan kafić, VINYL nije birtija, VINYL je mjesto za cjelodnevni boravak.

Ma nemoguće, što jedno mjesto mora imati da bi u njemu boravio duže od 2 sata, zasigurno se opet pitate? VINYL ima izložbe, ploče, knjige, glazbenike koji ovo mjesto obogaćuju live svirkama, VINYL ima najbolja hrvatska vina i druga luksuzna pića, VINLY ima toliko vrsta Whiskeya koliko jedno omanje selo ima stanovnika i VINYL je upravo ono što je kronično falilo gradu Zagrebu.

Brojni likovni, glazbeni i drugi umjetnici svojim izričajem pridonose ovom mjestu kako bi svi zaljubljenici u umjetnost i kulturu imali svoje novo omiljeno mjesto za druženje.

Tako se u VINYLU trenutno može pogledati izložba projekta Literartura Stanislava i Klasje Habjan, a što će biti sljedećeg mjeseca, saznajte tako da svratite u ovaj jedinstveni prostor.

Posebnost ovog mjesta oduševit će sve kolekcionare i zaljubljenike u ploče jer ćete upravo u VINYLU uskoro moći iste i kupovati.

Što će se u budućnosti u VINYLU događati saznajte na VINYL Facebook, Instagram Twitter profilima.

Lokacija: 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s